dissabte, 14 de setembre del 2013

La Diada esdevé el clam popular de llibertat més massiu de la història de Catalunya







400 quilòmetres. Més d'una, de dues i de tres cadenes durant tot el recorregut. Barcelona amb desenes de milers de persones.  Crits d'independència arreu. Més d'1.600.000 de persones que han sortit al carrer amb la Via Catalana per reivindicar que el futur de Catalunya ja no passa per continuar dins l'Estat espanyol, sinó per projectar un nou país lliure, democràtic i just. La Via Catalana ha esdevingut un èxit sense precedents de reivindicació de la llibertat de Catalunya amb l'horitzó del 2014. 

Una jornada que ha tingut múltiples espais d'interès i mobilització, que ha aglutinat centenars de milers de persones i en què un dels espais centrals de final de Diada ha estat la Festa per la Llibertat organitzada per Òmnium Cultural al Passeig Lluís Companys de Barcelona. Amb les actuacions de Gossos, Blaumut i Yacine and the Oriental Groove, desenes de milers de persones han posat punt i final a una jornada de reivindicació pacífica i unitària que ha començat amb actes més tradicionals com són l'ofrena floral a Rafael Casanova o la Fira d'Entitats dels Països Catalans. 


http://www.omnium.cat/ca/noticia/la-diada-esdeve-el-clam-popular-de-llibertat-mes-massiu-de-la-historia-de-catalunya-7522.html?idbutlleti=24230

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada