diumenge, 15 de setembre del 2013

La resposta de Rajoy a la carta del president Mas


        La resposta de Rajoy a la carta del president Mas, on se li sol·licitava que els catalans poguéssim fer un referèndum o una consulta sobre el nostre futur, en definitiva, que poguéssim votar democràticament, se'ns ha estat negada.


        Ja ho sabíem des del segon zero, el govern espanyol no entén de democràcia, però no puc parar de pensar que són topalls molt maldestres per no voler veure la realitat i si la veuen i no l'accepten llavors la paraula és pitjor; són dictadors. Perquè no es pot donar l'esquena a la voluntat de tot un poble.
Retòriques absurdes de majories silencioses de la Sra. Soraya, uf, deixi'ns votar i sortirem de dubtes, és molt fàcil.


      Van veure la manifestació de l'any passat, han vist la d'aquest any i ara l'única cosa que se li ocorre contestar, Rajoy i al govern que suposo assessoren, com dic, l'única cosa que se li ocorre contestar és que dialoguem. Dialogar el que? L'Estatut que després de quatre anys marejant la perdiu ho van rebaixar a la mínima expressió, la llei Wert que no ens reconeix com a poble i ens vol espanyolitzar, llevant-nos el més preuat per nosaltres que és la llengua. Promeses als pressupostos de l'estat que ens reconeixen pagaments i que després no compleixen. Infraestructures pactades que no s'han fet i els diners es va per a trens aus, aeroports i un llarg etc. inútils.


      Sr. Rajoy fa molt que deixem de creure en
vostè i amb el seu govern, és més, fa molt temps que deixem de creure en tots els polítics d'Espanya, tallats per un mateix patró i un mateix fer envers nosaltres. A veure si s'assabenta d'una vegada, guardi el seu diàleg, que el que ens hagi de dir no ens interessa per res, volem votar i ho farem. El president Mas avui és el nostre líder per complir aquesta missió però si no compleix amb el que volem o divaga, buscarem a un altre que ho faci.


      És el poble de Catalunya qui té les regnes, a veure si ho entén, el poble empeny al govern català i no a l'inrevés, però són vostès tan ineptes que van amb quatre anys de retard pel que fa a Catalunya.
Però vostès a la seva, tenen posat les aclucalls com els que usaven antigament els rucs i solament veuen el que hi ha davant, però no saben res del que passa al seu al voltant. Segueixin cecs, que quan s'adonin serem un país independent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada