dimarts, 12 de novembre del 2013

Tancament del Canal-9



El Sr. Fabra ha donat una mostra del seu tarannà xulesc, no tant per tancar canal-9, sinó, com ho ha fet. Just sortir la sentència en la qual li era desfavorable als seus propòsits, tanca el canal, com si es tractés d'un nen petit, té una rebequeria i juga al tot i res, posant en risc el futur dels treballadors.


        Ara bé, tan ineptes són que no saben presentar una regulació d'ocupació ben reglamentada? no m'ho crec. Han de tenir més d'un advocat, assessors, etc. Cap sap com fer un ERE correctament? no m'ho crec. No serà tot una estratègia pensada per fer el que ha fet, o sigui, tancar el canal-9, amb alguna legitimitat, per dir alguna cosa.


       Perquè parlem  clar, al PP en el seu conjunt, tot el que soni a "identitat" els molesta, tot el que sigui cultura "pròpia" els molesta. Per a ells nomes existeix una identitat, una cultura, una llengua, no l'espanyola no, que espanyola són totes, diguem-ho clar, ells volen imposar la cultura castellana, sií de Castella. No ha estat un tancament administratiu, ha estat un tancament per política.

Que el canal-9 costava molts diners? TVE també ens costa molts diners a tots els espanyols, i l'única cosa que fan són programes "bodrios" i presentadores com la Mariló dels matins que a més és inculta. No s'hauria de preguntar a tots els espanyols si volem mantenir aquesta televisió? Ens estalviaríem molts diners, però molt.

Srs. del PP fa molt temps que se'ls veu el plomall, ja poden dir el que volguí i fer-nos veure el gat per llebre, que no! ja no ens enganyen.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada