divendres, 4 de setembre del 2015

Ara és l'hora de la il•lusió

El meu article d'aquest bimestre


 
 
Aquest mes de setembre ens porta dues dates importants l'11 i el 27, sent aquesta última excepcionalment important per a Catalunya.

Les eleccions autonòmiques del vint-i-set són l'única opció que han tingut els catalans per poder expressar la seva veu i per exterioritzar, si hi ha majoria, la voluntat de ser un país independent. Per això, són excepcionals i per això són tan importants, perquè el seu resultat es llegirà el clau plebiscitari. La falta de cultura democràtica d'Espanya, no ens ha deixat una altra alternativa.

Amb la llista única s'ha revifat una flama, que en els últims mesos semblava a punt d'apagar-se. Sembla acontentar a una gran majoria de votants i l'entusiasme ha tornat a les tertúlies de bars, amics, família i per totes les xarxes socials. L'excitació que podem vèncer, que ho podem aconseguir, ens embraveix i ens motiva per crear i tractar de convèncer als indecisos.

Òmnium i ANC, es mouen més que mai, per telèfon amb la campanya vot a vot, amb xerrades tranquil·litzants, com per exemple el de les pensions. Mai Catalunya havia tingut tant moviment de persones, ni havia tingut tantes xerrades aclaridores.

Arribats a aquest punt, cal ser sincers, necessitem tots els vots, no podem perdre ni un. No podem seguir amb Espanya, seria la nostra destrucció, però la veritat és que les enquestes no parlen de majories sobre la independència i hem de treballar i lluitar, tots i cadascun de nosaltres per convèncer, encara que sigui a un sol indecís perquè el seu vot és molt important.

Junts podem generar il·lusió per a la construcció d'una Catalunya independent, amb l'esperança i confiança que els nostres fills o néts puguin viure treballant, però viure còmodament en aquesta bella terra que és Catalunya.

Tessa Barlo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada