dissabte, 8 de juliol de 2017

ATEMPTATS A EUROPA O A LES LLIBERTATS DEL MÓN ACCIDENTA

Molts diuen o es pregunten, perquè ens afecten uns atemptats més que uns altres. Tots són horribles, tots seguen vides innocents, tots tenen dret a la vida, tant si moren a Europa, a l'Àfrica com a l'Iran. Però la realitat és que no ens efecte per igual, i aquesta veritat té una explicació molt humana.

Els atemptats a Europa, tenen com a premissa atacà a la nostra societat, per la llibertat de pensament, per una forma de viure, per una forma de ser. També he de destacar el fet discrepant de la dona del món occidental. Les dones tenen llibertat de pensament, d'escollir la seva pròpia vida, llibertat del seu propi cos. Etc. Aquest fet diferencial en els seus països és molt important, La dona és considerada “no res” i tots som conscients de com les tracten, inclòs com les maten per fets incompressibles per la nostra societat, els mitjans de comunicació en van plens. Per això, ens tenen per depravats i ens menyspreen. A les dones perquè ens consideren "putes" i els homes perquè són "dèbils" en ser tan tolerants amb les seves dones.

Això entre més coses, però que tot forma part de la seva religió i forma de veure la societat, fa que alguns s'han cregut amb el deure de posar ordre al món accidental i acabà amb el nostre sistema de viure per imposar la seva.

Per aquest motiu, ens afecta més, qualsevol cosa que passi a Europa ens sentim identificats amb ells, perquè nosaltres formem part d'aquesta societat a la qual odien. És la nostra.

Tessa Barlo
Juny-2017


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada