divendres, 22 de setembre del 2017

Campanya per empaperar Cerdanyola defensant el dret a votar





Prop d'un centenar de persones van acudir a la crida de la campanya #Empaperem que convida els ciutadans a imprimir cartells i penjar-los als carrers i es van concentrar a la plaça de Francesc Layret per distribuir-se per Cerdanyola i enganxar cartells per les principals vies de la ciutat.




Arran de la persecució d’impremtes per la Guàrdia Civil a instància de la fiscalia, s’ha activat una iniciativa favorable al referèndum de l’1-O que convida els ciutadans a imprimir cartells i penjar-los als carrers. A Cerdanyola ha estat ERC qui primer va proposar afegir-se a la campanya i ràpidament s'han afegit partits i entitats favorables a votar Sí al referèndum. El regidor d'ERC, Daniel Mallén, explica que "es tracta d'un moviment espontani de resposta a la persecució dels drets civils per part de l'Estat".
Mallén considera que "la campanya és una bona oportunitat per sortir al carrer i fer pinya, ja que es tracta d'una qüestió que implica a tota la ciutadania que vulgui defensar el dret al vot dels seus veïns i veïnes".


La campanya fa una proposta de cartell amb el lema Votem per ser lliures que es pot imprimir a les impressores de casa. L’arxiu és en format PDF i cal imprimir-lo en mida A4.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada