dijous, 5 d’octubre del 2017

Multitudinària mobilització a l'Aturada del 3-0 Cerdanyola




Cerdanyola va viure aquest 3 d'octubre una de les seves mobilitzacions més multitudinàries. Milers de persones van participar en les manifestacions que, tant pel matí, com per la tarda, es van realitzar pels carrers de Cerdanyola en el marc de l'Aturada de País i la convocatòria de vaga general contra la violència policial exercida la jornada del referèndum de diumenge.
La mobilització realitzada pel matí enllaçava la plaça de Francesc Layret amb els Quatre Cantons, on els manifestants es van unir amb la mobilització procedent de Ripollet abans de realitzar el tall de l'autopista C58 durant aproximadament mitja hora. Durant el tall es va llegir un manifest denunciant i condemnant la violència policial, la repressió d'un estat d'excepció encobert i un atac estatal a la llibertat.
Una pancarta amb el lema Democràcia obria la manifestació convocada per la tarda, una de les més espectaculars vistes a Cerdanyola, amb moments en què la capçalera passava pel pont del carrer de Francesc Layret i una cua que passava per l'avinguda de la Primavera.
La portaveu de la Coordinadora en defensa del referèndum destacava la victòria del coratge i la solidaritat davant la violència durant la celebració de l'aturada i el referèndum. La manifestació va comptar amb la participació de diverses entitats i col·lectius, entre ells Bombers que viuen a Cerdanyola, llençant un missatge d'agraïment a la ciutadania, a l'igual que ho feia l'alcalde de Cerdanyola destacant que els alcaldes investigats per la Fiscalia no tenen por perquè tenen al costat al poble.
Aquestes manifestacions formaven part de l'aturada general que va tenir seguiment majoritari a la ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada