dimecres, 11 d’abril de 2018

La política als tribunals
Després que Alemanya dictamines que el delicte de rebel·lió no corresponia al president Puigdemont, com que no va ser detectat, ni demostrat cap mena de violència, el President va ser posat amb llibertat sota fiança en espera de la sentència sobre la malversació de fons públics, tramesa en l'"euroordre" d'Espanya.
Aquesta mesura ha sigut un cop molt fort pel PP, i demostrà la seva feblesa davant la denuncia i sobretot posa n'evidencia la persecució política, no pas, el delicte en ser inexistents.

El president Puigdemont en la primera intervenció, només sortí de la presó provisional a Alemanya, demana que el partit del PP, canvií d'actitud, i diu "perseverà i no rectificà els posarà en contra davant Europa". I és que en Espanya la política es fa des de els tribunals.

I això es va veure, una vegada més, quan el jutge Llarena no va autoritzar a Jordi Sánchez a què sortís de la presó, no oblidem preventiva que cap jutge l'ha condemnat i per tant hi ha la presumpció d'innocència, per ser investit com a president de la Generalitat de Catalunya. Aquesta setmana i després que l'ONU fes un informe a Espanya, dient que "no poden vulnerar els seus drets polítics al diputat Jordi Sánchez" veurem si el deixen sortir o no.

El PP si s'enfronta a Alemanya i altres països pot entrar en una deriva molt perillosa, no es pot jugar a ser Quixotesc, perquè tot saben que el contrari, en aquest cas Alemanya, és més forta.

Es tornarà més fluix políticament com a partit, cosa que aprofitarà C's per acabar-lo d'enfonsar, ja que en aquest moment és el seu pitjor enemic.

Però quant uns que es diuen polítics, de cultura baixa o molt baixa, no saben fer política per resoldre els problemes i passen la pilota als jutges perquè els solucionen, a la llarga o no tan llarga es gira en contra. El jutge Llarena ara és un monstre que no saben com parar, els hi està anat en contra per la seva negativa a rectificar i temps si això no és el principi del fi pel PP.

Tessa Barlo

10-04-2018

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada