divendres, 31 de maig del 2013

Llibre- Desmuntant la caverna -Jofre Llombart


Desmuntant la caverna

Respostes a les mentides que ens volen fer creure




 
 
 
El dimarts passat dia 28 de maig, vaig anar a la presentació del llibre "Desmuntant la Caverna" del periodista Jofre Llombart, al MAC de Cerdanyola del Vallès. La presentació del llibre i autor va està a carreg d'Alfons Escoda. El llibre neix per totes les mentides que que es llancen des del govern i mitjans de comunicació espanyoles.
 
Des de declaracions grandiloqüents fins a opinions que freguen l'absurd. Els falsos arguments contra la independència de Catalunya, i, en primer terme contra el dret a decidir,han estat proclamats com a veritats absolutes per tots els altaveus dels que ha disposat la caverna mediàtica i política:

-que Catalunya no pot decidir sola
-que se'ns farà fora d'Europa
-que haurem de sortir de l'Euro
-que Catalunya serà un estat pobre
-que els títols universitaris no seran homologats
-que les pensions seran molt precàries
- que s'imposarà el català com a llengua única

           L'objectiu és que els catalans actuem amb por i no lliurement. Però Jofre Llombart ha desmuntat un per un aquests arguments, enfrontant-los amb les opinions d’experts en cada una de les materies. El resultat: un llibre que desmunta les mentides que ens volen fer creure.
 
 
 
 
 
Va ser un plaer estar escoltant els seus arguments, així com totes les contestacions en la tanda de preguntes que es va efectua després de l'exposició del contingut del llibre. com dic tot un plaer.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada