dijous, 6 de juny del 2013

Duran i Lleida




           Duran i Lleida té l'habilitat de generar polèmica, amb les seves constants contradiccions en les seves declaracions, ens delecta si ho prenem amb humor o ens enfelloneix si ens ho prenem de debò.
En el moment que vivim a Catalunya el blanc ha de ser blanc, ni color os, ni ivori i menys tonalitats de grises.

          Fa uns dies va sortir als mitjans de comunicació unes declaracions que a ningú poden deixar indiferent encara que sigui per diferents motius. A la pregunta sobre el referèndum o consulta el Sr. Duran diu "El procés ha començat això és innegable...No té valor jurídic... quan demani formalment al govern espanyol serà vàlid". Aquestes declaracions no afavoreixen en gens a la coalició CIU-ERC per poder governar. Ara és quan ve al cas allò en psicologia es diu "que si el que vas a dir no és millor que el silenci, no ho diguis".


           Però ja que he parlat de contraccions exposo dues frases per ell "És inevitable el xoc de trens" "Catalunya necessita un estat propi". Realment que pensa en Sr. Duran i Lleida? Es proposa tornar bojos als seus de Unió,  a convergència i a tots? Sí però no o ja veurem.
Sr. Duran, per favor, siguem seriosos, aclareixi's per començar que ja és grandet i te un gran corregut en al món polític, per tant, deixi de jugar a la incertesa que ja està passat de moda, Catalunya està en un altre nivell i aquest joc està desfasat en
el temps.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada