dimarts, 3 de setembre del 2013

La Vanguardia es mofa de la #ViaCatalana


El sotsdirector de La Vanguardia, Alfredo Albián, lluny de ser respectuós amb els catalans que paguen les ingents subvencions del seu diari, se’n mofa i els insulta
 
 

El sotsdirector del diari del conde de Godó en un article propi de la caverna mediàtica més resclosida titulat “Vies d’aigua”, es mofa de la Via catalana i carrega contra Carme Forcadell i la demanda de l’ANC que els barcelonins es desplacin als trams amb menys ocupació  de la Via Catalana a les Terres de l’Ebre. El diari sotsdirigit per Albián, després de riure’s a la cara dels 400.000 catalans que faran la Via Catalana i dels centenars de milers que hi donaran suport, pretendrà vendre el DVD del concert per la llibertat, i si s’escau, el la Via Catalana. Albián i el conde haurien de fer memòria i recordar que un temps no massa llunyà un director de La Vanguardia, Luís Martínez de Galinsoga,  va insultar els catalans, i això ja els va costar un disgust.



Albián, un aprenent de Galinsoga

Amb arguments com els que esgrimeix en el seu article sembla que estigui fent punts per encapçalar les llistes de les formacions més unionistes del país."Els ciutadans de naturalesa angoixosa és demanen nou dies abans de la Via Catalana, si aquesta convocatòria pretén competir amb la Via Làctia o amb l’últim Via Crucis que el papa Francesc va organitzar a Copacabana. Òbviament, ni es vol ofendre la ciència ni molt menys el Sant Pare”, diu Albián, deixant clar  que sí vol ofendre a la Via Catalana.

I continua amb el seu to irònic: "Els mateixos veïns afligits temen que Catalunya, després de llançar la seva particular grossa de Nadal, pretengui organitzar també el festival d’Eurovisió, com si fóssim l’Azerbaidjan. No tenim resposta. Com tampoc si s’enlairarà o no de l’aeròdrom de Sabadell una avioneta Cessna dels Mossos per bombardejar Síria al costat d’Obama". I convençut que encara no l’ha dit prou grossa afegeix: "Amb tot, el que ens ha deixat muts és què suggeria la presidenta de l’Assemblea Nacional quan va exigir els barcelonins que demostressin si volien ser la capital de la futura Catalunya independent. Per això, cal desplaçar-se en la Diada al sud de Tarragona per cobrir les vies d’aigua que tenen els convocants en aquesta zona".

I per reblar l’argumentari acaba amb una pregunta: “si els barcelonins ignoren el requeriment de Carme Forcadell i es dirigeixen a Lleida, la Catalunya independent proposarà Masquefa com a capital? Eliminarà Sitges de la seva llista de carrers per 400 vots tota referència a Barcelona, en una consulta en la qual participi el 3,5% del cens?".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada