dimarts, 3 de setembre del 2013

Pere Navarro i "la vía catalana"




Aquest senyor ha tingut l'habilitat o la barra de ficar el dit a l'ull a pocs dies per diada. Suposo que ha volgut malmetre en alguna cosa que no té ni cap ni peus, ha dit "que cal pagar per manifestar-se", suposo que les seves paraules volien desvirtuar l'acte i el que significa la "via catalana". Però clar, són molts els que han sortit dient, i amb tota la raó, que perquè no paguen la desfilada de les forces armades o les del 1 maig dia del treballador o tantes altres manifestacions.

          El Sr Navarro en el seu ànim de ser alguna cosa en la vida política de Catalunya, que ja sabem que no pinta res, perd el nord de vista, els cargols i els papers. Manifestar-se un dret que l'empara la constitució, la mateixa que ell tant defensa, i quan un exerceix aquest dret universal, no es paga.

         Que sí! Sr Navarro que li hem entès, el que vostè volia era ficar-se amb la independència, però senyor meu per ser intel · ligent cal néixer, perquè l'únic que fa és ficar la pota una darrere l'altra demostrat la seva poca traça ... m'he tornat fina.

       Feu-vos un favor i aprengui a estar calladet, que no perjudica i que fins i tot és benefici per a la gent apuntada al seu partit, almenys frenarà l'èxode que s'està produint, tampoc m'estranya tenint un líder tan inepte


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada