dilluns, 8 de setembre del 2014

Sopar per la campanya "Ara és l'hora"



Cerdanyola per la Independència – ANC de Cerdanyola dissabte dia 6 de setembre, al pavelló de Can Xarau, va organitzar un sopar per recaptar fons per a la campanya ‘Ara és l’hora’.

 
  
Xavier Costa, organitzador de les consultes a Cerdanyola i membre de l’ANC de Cerdanyola va animar als assistents a continuar treballant ja que “hem aconseguit moltes coses, anem molt bé” i va acabar proclamant l’eslògan de la campanya conjunta de l’ANC i Òmnium que comença l’11 de setembre per tal de guanyar el referèndum amb el SíSí, “ara és l'hora de la gent normal del poble, ara és l'hora de la generositat, ara és l'hora de la unitat, ara és l'hora de la democràcia!”.
 

Desprès Salvador Cardús, membre del consell assessor per a la transició nacional va dirigir unes paraules a tots el presents dient:" Que ens espera el pitjor per part del govern de Madrid, que hem de estar forts, perquè casos com el del Sr. Pujol, que fan mal però no ens pot fer tirar enrere del camí empres cap la nostre independència.



Bernat Gastón, coordinador de l’ANC de Cerdanyola creu que “això demostra que el suflé no baixa com ens intenten vendre”.

Bernat Gastón va informar que tota la recaptació del sopar aniria destinada a la campanya “Ara és l’hora” així com els diners de la subhasta que es va dur a terme en els compassos finals.
 
 
 
 
 
 
Aquesta subhasta va comptar amb fins a 7 lots, (entre d’altres poemes personalitzats del cerdanyolenc Enric Piera) i va ser un èxit absolut. Finalment es van recaptar més de 1.500€.

 
Gastón va anunciar que tots els comptes, tant de l’assemblea com de la campanya “Ara és l’hora” són públics i es poden trobar a la web i va acusar el Govern de Madrid de voler “confondre independentisme i corrupció” en boca del ministre Montoro, “precisament volem fer un país nou per fer net” va proclamar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada