divendres, 30 de gener del 2015

Els Empresaris per la Independència dibuixen un Estat català "a l'alçada dels millors"


Els Empresaris per la Independència dibuixen un Estat català "a l'alçada dels millors"

 

El passat dijous 22 de gener, la Sectorial d'Empresaris per la Independència de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) va promoure un acte a Barcelona per a definir i debatre sobre les estructures econòmiques del nou Estat català.

 
L'acte, celebrat a l'Ateneu Barcelonès de la capital catalana davant d'un nombrós públic que va omplir la sala, va iniciar-se amb la benvinguda de Francesc Sánchez, coordinador de la Sectorial, i va comptar amb dues ponències centrades en l'Agència Tributària de la Catalunya independent, amb Joan Iglesias, director del programa per a la definició d'un model d'administració tributària de Catalunya; i en el Sistema de Finançament Bancari, amb Pere Aragonès, Màster en Història Econòmica per la UB i diputat d'ERC.

 
Iglesias va assegurar que Catalunya té capacitat humana i financera per a convertir-se en un país "a l'alçada dels millors" i va remarcar que els catalans i les catalanes "poden pagar el nou Estat". Aragonès, per la seva banda, va explicar que a tots els bancs "els interessarà que l'economia d'un futur Estat català funcioni" i va incidir en la necessitat d'elaborar una "bona llei de transitorietat jurídica", al mateix temps que cal garantir la continuïtat del sistema financer i l'accés a la liquiditat.

 Carme Forcadell, presidenta de l'ANC, va ser l'encarregada de cloure l'acte fent una crida a cercar indecisos defensant "un projecte social" i "una Catalunya de tots". Forcadell també va esperonar els petits i mitjans empresaris catalans a fer-se sentir davant l'immobilisme dels grans lobbies amb interessos a Espanya. "Els vots dels empresaris del Puente Aéreo valdran el mateix que els nostres", va sentenciar la presidenta de l'ANC.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada