dijous, 15 de gener del 2015

Muriel Casals: “Tenim unitat, tindrem urnes.."

 
Muriel Casals: “Tenim unitat, tindrem urnes i ara és l’hora de guanyar la independencia”
La presidenta d’Òmnium Cultural es mostra satisfeta perquè s’hagi assolit un acord que ha permès desencallar el procés sobiranista i posar data per a les eleccions al Parlament de Catalunya. En aquest sentit, considera que “quan hi ha un objectiu compartit tan important, els partits han de treballar conjuntament com han fet fins ara”.

Muriel Casals ha destacat que “tot i que preferíem que les eleccions fossin abans de les municipals, aprofitarem aquests mesos per eixamplar la majoria social a favor de la independència”. Casals valora positivament l’acord que ha permès reprendre l’entesa entre CIU i ERC, però recorda que el procés “és impossible d’imaginar sense la CUP, ICV-EUiA i Unió i una part dels socialistes” i afegeix que “aquest camí l’hem començat conjuntament i l’hem d’acabar conjuntament”.

En aquesta línia, ha valorat la feina d’aquestes formacions polítiques i també de la societat civil que ha permès arribar fins aquí. En relació a aquest punt, la presidenta d’Òmnium ha apuntat que l’entitat “continuarà fent el que ha fet aquests últims mesos: treballar per assolir la llibertat de Catalunya” i ha subratllat que “la independència de Catalunya és un objectiu assolible, però encara no és un objectiu guanyat”. És per això que “Òmnium treballarà incansablement per convèncer el màxim de ciutadans que en una Catalunya independent es podrà viure millor”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada