dissabte, 10 de gener del 2015

Escàndol A l'Església

 
 
 
 
Una vegada més hem hagut d'assistir a una nova ona de cures pederastes.

L'Església de Granada, com ens té acostumats, era coneixedora dels abusos per part d'alguns capellans i va mirar per a un altre banda. Va haver de ser la víctima, un nen, qui va enviar la denúncia al vaticà perquè aquests menyspreables fets, sortissin a la llum.

L'arquebisbat de Granada és conegut per un llibre que va publicar fa uns mesos amb el títol "Cásate y sé sumisa"", llibre que va aixecar polseguera en diferents entorns de la societat. Aquests senyors amb sotana, es creuen impunes, l'hermetisme que sempre ha prevalgut a totes les seves culpes, han emparat molts fets innobles. La jerarquia eclesiàstica és de constitució piramidal, on el cap és el Papa. Aquest ha denunciat públicament els actes de Granada, consumats per tres capellans i un professor de religió. Per això, han aflorat i per això han estat publicats. A l'episcopat espanyol li costa molt canviar de mentalitat i ens han ofert un teatre patètic, com l'és, uns capellans tirats al terra, demanant perdó. No és suficient.

Si l'Església vol radicar aquestes repugnants conductes, només hi ha un camí; la justícia. Però no la celestial que aquesta ens arribarà a tots segons creences, em refereixo a la justícia penal, que siguin jutjats i castigats com qualsevol delinqüent de tipus pederasta. Entenc que tots els canvis necessiten el seu temps, però extirpar de l'església a aquests indesitjables hauria de ser una prioritat. Ni una concessió més, ni un menor més, nen o nena que es vegin en una situació de desprotecció total, davant d'uns malvats que s'aprofiten del seu estatus de poder.

I no ens oblidem dels feligresos, ells haurien d'entrar a les esglésies protestar i exigir un canvi des de dins. L'Església és de tots, i també han de decidir què classe de sacerdots o guies espirituals volen. Qui calla atorga.
 
Tessa Barlo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada