dilluns, 16 de novembre de 2015

¿Qui ha de ser el president?

 
Als catalans sembla que ens agrada les complicacions, posar-nos les coses difícils, no sé si ens dóna morbositat o ens agraden els reptes, i com més complicats millor, ho hem pogut comprovar en tot el temps que hi ha durant l'anomenat procés, i que ha conclòs amb les eleccions del passat 27-S.
 
Són unes eleccions guanyades clarament, però fins i tot així i per una exagerada prudència de la qual també ens vanagloriem, tenim dubtes.
 
Desitjo i espero que la intel·ligència s'anteposi a l'espectacle circense. El món ens mira, els periodistes parlen de nosaltres i vull pensar que aquells que sempre han abanderat la independència al seu programa, no siguin els causants de decebre als votants per alguna picabaralla o aversió personal al president Mas. Seria una cosa imperdonable i molt difícil d'assumir, que l'ego de 10 passés per sobre dels desitjos de 62, injustificable. Veig lògic que la persona que ha començat el procés també sigui qui ho porti a terme. No seria normal que ara que estem arribant al final, ho apartem perquè el molesta al Sr. Baños. Prefereixo les abraçades del Sr. David. Junts per a un únic objectiu.
 
El president sempre ha dit que ara es crearà un govern per a divuit mesos, per governar el país que això no es pot detenir ni estancar, és clar, però temps necessari per crear estructures d'estat, diàleg amb Espanya i Europa per proclamar la independència. El president Mes després d'aquest període i una vegada aconseguit l'objectiu, cessarà la seva activitat no presentant-se com a candidat a la presidència del seu partit, així que tranquils senyors de la CUP  el perdreu de vista per sempre. I després cadascun escollirà a un partit com sempre s'ha fet.
 
Tessa Barlo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada