divendres, 17 de març del 2017

"La Vall" assoleix el seu nº 400








La revista "La Vall" és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu quant a activitats i esdeveniments que es desenvolupin al poble de Vallgorguina. Aquest municipi engloba tot tipus d'entitats i empreses que conformen un conjunt d'accions d'allò més interessant, sense deixar de banda als seus habitants. Tant si sou de Vallgorguina com dels municipis limítrofs, en la revista disposareu de l'últim en notícies i comptareu amb una agenda plena d'activitats.

"La Vall" assoleix multitud d'ofertes, sigui en l'àmbit cultural, esportiu o informatiu. Tots teniu a la vostra disposició un ampli assortiment d'opcions per estar completament informats de tot el que succeeixi en la localitat.
El nostre objectiu principal és estar més a prop dels seus lectors i seguidors. Els hi agrada formar part de la vida quotidiana de la ciutat i comentar tot el que vagi succeint i fer-lo arribar d'una forma amena i divertida.

Així que ja sabeu, fem entre tots una Vallgorguina propera a tots els seus habitants i donem a conèixer la localitat a tots els que la vulguin visitar, sigui mitjançant la web o presencialment. Tots sou benvinguts.

Felicitats a "La Vall" pel seu número quatre-cents. Una revista que sempre en sorprèn pels seus continguts i per implicació de la gent per fer-la possible, és un honor per mi poder col·laborar amb un article bimestral.

Tessa Barlo


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada