dilluns, 15 de maig del 2017

L'emotiu i demolidor missatge d'una catalana extremenya a favor del Referèndum





En un acte del Pacte Nacional pel referèndum a Cerdanyola


Avui a Cerdanyola del Vallès, una de les ciutats que millor representa el que és i significa l'àrea metropolitana de Barcelona, ha fet l'acte central de la ciutat a favor del Pacte Nacional pel referèndum. Hi han intervingut l'exconseller republicà Joan Manuel Tresserras, el diputat de CSQP, Josep Nuet, l'alcalde de la CUP de la ciutat, Carles Escolà i amb participació dels ciutadans de la ciutat i amb actuacions musicals. El moment més emotiu ha estat el testimoni d'una extremenya defensant el referèndum.

Durant l'acte, una veïna de Cerdanyola del Vallès ha volgut intervenir. El seu discurs, com es pot veure al vídeo penjat per Llibertat.cat, ha estat contundent, emotiu i demolidor contra la posició de l'Estat: "Yo tengo muy claro que tengo que votar", afirmava.

Llavors, la veïna ha explicat que "a mi marido le pegaron y no solo por sus ideales sinó por tener un carnet del Barça en la cartera. le preguntaron perquè un extremeño tenia que defender a Catalunya". Amb fermesa, és quan ha sentenciat: "mis hijos han nacido aquí, yo vivo aquí, tengo muy claro que tengo que votar.". En aquest sentit, ha desafiat el govern espanyol: "El voto no nos lo pueden quitar, Rajoy que diga lo que quiera" .

En un moment donat, ha arribat a dir el que molts castellanoparlants que viuen a Catalunya pensen i que més fa patir a l'unionisme espanyol: "yo tengo claro muy claro que tengo que defender Catalunya".





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada