divendres, 19 de gener de 2018

El nou president de la càmera del parlament: Roger Torrent

Roger Torrent en el primer discurs com a president del Parlament, cal destacar el seu to moderador. Que uns han alabat i altres han criticat, però això forma part del món polític. Una cosa és evident, dades les circumstàncies que viu Catalunya, havia de fer un discurs on rebaixessin les tensions, recuperar el parlament i que el 155 ja no sigui aplicable és prioritari. En definitiva buscar la normalitat. Això no vol dir que les metes no siguin les mateixes, el que varia és l'estratègia.
Roger Torrent, no ho té gens fàcil, li ha tocat possiblement el paper més difícil com a president. Té a favor seu, la llarga experiència professional en el món municipal, on anat demostrat el seu tarannà de buscar fronts comuns per fer punt de contacte.

Tenir en compte el que va dir uns minuts abans Ernest Maragall, a l'inici de l'obertura del parlament "hem après la lliçó.."

Ara els catalans tenim el parlament, tenim president de la càmera i ens falta el pas més important, qui serà president de la Generalitat i quines decisions s'han de prendre, sabem fins a on hem arribat ara és l'hora de saber a on hem d'anar.

De moment moltes felicitats al nou President del Parlament Roger Torrent.

Tessa Barlo
19-01-2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada