dijous, 16 de maig del 2013

Estat propi per millorar l'esport

La Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) crea l'Àrea de Transició Nacional.

La nova estructura federativa té com a objectiu col·laborar amb diferents estaments i organitzacions esportives de Catalunya caracteritzades per la defensa dels nostres drets nacionals. A partir d'ara  el col·lectiu excursionista català tindrà representativitat en la Sectorial d'Esports de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) per tal de mostrar les seves inquietuds i sumar esforços per a consolidar les estructures esportives del país i així contribuir en el procés cap a la independència. La iniciativa, pionera en el món federatiu, té l'assessorament del Cercle Català de Negocis (CCN), així com també el suport de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, amb qui hi ha previst fer iniciatives conjuntes.
Més de quatre-centes entitats excursionistes per la independència
La FEEC vol que les més de quatre-centes entitats excursionistes que formen part de la Federació participin de la manera més activa possible en les diferents etapes i decisions que l'Àrea de Transició Nacional porti a terme durant aquest projecte. Des de la Federació es faran diversos reconeixements a esportistes que han demostrat compromís amb Catalunya. També està prevista l'organització de diversos actes esportius per fer ressò de la necessitat d'assolir un estat propi per a la nació catalana, uns objectius que la FEEC comparteix amb les institucions esmentades.

La independència permetrà el reconeixement dels nostres esportistes

La Federació aposta per l'estat propi com a solució als problemes de caire polític, econòmic, social o cultural, entre d'altres. Però també pels temes esportius catalans tant pel que fa al treball de base com a l'alt nivell o a la representació internacional dels nostres esportistes. A més, es proposaran xerrades per tal de saber els pros i contres de pertànyer a la Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada (FEDME) i es treballarà perquè les entitats i clubs puguin decidir si volen que la seva federació continuï formant part de l'espanyola o no, entre d'altres iniciatives que aniran agafant forma en un futur immediat.

http://www.directe.cat/noticia/297904/estat-propi-per-millorar-l-esport

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada