diumenge, 19 de maig del 2013

Gran estelada humana per la independència a Igualada

Un total de 2.014 voluntaris han format aquest dissabte al migdia una estelada humana per la independència a la plaça de l'Ajuntament d'Igualada.




Vestits amb samarretes i gorres grogues, vermelles, blanques i blaves, els participants han fet possible la primera 'stop motion' per la causa sobiranista. Aquesta tècnica d'animació consisteix a crear un vídeo a partir de la unió de moltes fotografies consecutives per donar la sensació de moviment. Prop de vint fotògrafs i més de 170 coordinadors s'han repartit per diferents balcons de la plaça per capturar aquesta acció a través de les fotografies. Paral·lelament, la fira itinerant Estelània s'ha instal·lat a la plaça de Cal Font de la capital de l'Anoia. 

Segons els organitzadors de la gran estelada humana d'Igualada, més de la meitat dels inscrits han estat gent de fora de la comarca. Pep Valls, un dels impulsors, va declarar a l'ACN el passat 10 d'abril que l'objectiu de l'esdeveniment és "donar visibilitat i projecció internacional a la nostra ensenya per fer sentir la veu que aquí hi ha un país que vol ser lliure i autogestionar-se". A banda de la fira Estelània, durant el mateix dia les diferents entitats que donen suport a la iniciativa organitzaran activitats paral·leles com castells, enlairament de globus o animació infantil. 

http://www.directe.cat/noticia/298438/gran-estelada-humana-per-la-independencia-a-igualada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada