dimecres, 29 de gener de 2014

Montoro i les balances fiscals


 


         En el seu discurs per justificar que no va presentar les balances fiscals, el ministre Montoro ha utilitzat el terme:" Ús indegut" el que m'ha cridat l'atenció és el fet que ho ha dit en un to i forma igual a: Si no ho veuen com jo ho veig i com els nombres no són com a mi m'interessa, doncs llavors no es veuen de cap manera.        Aquesta forma de fer demostra una vegada més que el problema pel qual està passant el PP no és ni econòmic, ni social que també, però ho és sobretot, d'estructures d'estat. El ministre Montoro si veu errors en les balances fiscals, pel que fa a la desigualtat que els catalans ens queixem tant, no ha de donar l'esquena i negar l'evidència, el que ha de fer és corregir-ho. No vol frenar la independència? Llavors el govern espanyol hauria de demostrar que sap governar amb una actitud madura, responsable i assumint els errors d'estat. Buscar una fórmula per a Catalunya per pal·liar l'espoli fiscal a la que ens tenen sotmesos i donar sortida al problema d'identitat i cultural. Però com he dit en lloc d'afrontar aquesta realitat, té un comportament, fins i tot, podríem dir infantil, no presentant uns nombres als quals tenim dret a saber. Amb una cara sense escrúpols pròpia de polítics mediocres i l'única cosa que aconsegueixen és evidenciar la seva poca classe política i als dubitatius se'ls obri els ulls per voler anar-se'n com més aviat millor d'aquest govern que no governa.

        És curiós que després d'un mes i mig després d'aprovar la llei de transparència, a la primera oportunitat facin just el contrari, clar que ja estem acostumats a les seves mentides i contradiccions. Amb aquesta actitud el PP s'està equivocant en tot, en les seves actuacions amb els ciutadans tant en la forma d'expressió, com vam poder veure amb la Sra. Cospedal i la Sra. Camacho el cap de setmana passat durant la convenció a Barcelona. Estan pel camí del suïcidi polític.


        No volen conèixer la realitat catalana i tampoc els importen els seus ciutadans, la cosa antiga de "la pela a la pela" que ells ens apliquen, és el que ells utilitzen, és l'única cosa que volen de nosaltres, els catalans, i mentre s'allunyen més i més de la nostra realitat, el camí que hem emprès cap a la independència, que amb molta raó davant d'aquest govern espanyol, és l'única sortida possible i que cada vegada té més addictes.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada