dissabte, 22 de març del 2014

Coses del Voluntariat

Coses del Voluntariat
Noves formacions de parelles lingüístiques a Sant Cugat i a Cerdanyola
A totes dues poblacions està previst crear una quarantena de parelles
Aquesta primavera hi haurà actes de presentació de parelles lingüístiques a Sant Cugat i a Cerdanyola del Vallès. A les altres poblacions del CNL (Ripollet, Montcada, Barberà i Badia) també es van fent parelles noves a mesura que es reben les altes de nous participants.
Sant Cugat l'acte serà el dilluns 31 de març, a les 19 h, a l'Espai Cultural i Gastronòmic Terra Dolça.  L'acte començarà amb la presentació del VxL i la formació de les parelles lingüístiques. En acabat, Clàudia Viladrich farà la presentació del seu llibre Conta'm un cant, un conjunt de relats basats en cançons catalanes. La presentació anirà a càrrec de Daniel Ruiz-Trillo i Quico Tretze l'acompanyarà amb un concert acústic.  
Cerdanyola l'acte de presentació serà el dijous 10 d'abril, a les 19 h, a la sala 22 de l'Ateneu de Cerdanyola (carrer de la Indústria, 38-40). Es començarà també amb la presentació del programa i la formació de les noves parelles i tot seguit Àngel Solà, voluntari lingüístic i conductor dels grups Xerrem presentarà David Vila, autor del llibre Català a la carta, que s'adreça a totes les persones que estan interessades a fomentar l'ús del català.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada