dimarts, 24 de maig del 2016

Cortines de fum



El tema de les banderes ha tornat a ser notícia en els últims dies, una altra vegada. Quina sort que existeixi Catalunya per al govern espanyol, som el seu comodí i ens utilitzen per engegar la maquinària necessària del "despiste", i així tapar els seus casos de corrupció i les seves mancances com a govern en tots els aspectes. Es diu "cortina de fum".

Els és igual si el que manifesten és anticonstitucional, aquesta que defensen tant, bé perquè atempta a la llibertat d'expressió, atempta als drets humans o atenta a qualsevol signe de dignitat política, perquè si no hi ha notícia, la hi inventen.
No és la primera vegada que surten informes en els mitjans de comunicació, que després han demostrat ser falsos. Em ve a la memòria l'exalcalde Trias i fins i tot, el mateix president Mas, que tenien diners fora d'Espanya i tot era mentida, un muntatge, una altra cortina de fum.

No obstant això, a pesar que ens anem acostumant a aquests disbarat per part del govern espanyol, no deixa de ser preocupant que la seva obsessió per Catalunya i els seus ciutadans frega o és clarament racisme. Em recorda l'obsessió de Hitler pel poble jueu, i encara que les comparacions són odioses, no puc evitar pensar el molt que s'assemblen les dues obsessions per un poble.

Tornant al principi amb el tema de les banderes, han demostrat una vegada més la seva feblesa com a govern, la seva mentalitat poc democràtica, la seva por a la diversitat i que estan ancorats en algun segle de l'edat mitjana.


Tessa Barlo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada